1464 Views |  Like

NARS Cosmetics Launches Spring 2015 Color Collection

NARS COSMETICS LAUNCHESSPRING 2015 COLOR COLLECTION

The Spring 2015 Color Collection features Tilda Swinton in the second of four « Portraits by The Artist », a seasonal series of acts created by NARS Founder and Creative Director François Nars. Act 2, is a nude scene– daring, baring, anything but neutral.

Disrobed tones in spectral effects expose a new natural state. The look begins with a provocative pink shimmer on cheeks. The barely-there effect extends to eyes, where a bold beige base sets the stage for burnished neutrals with lucid depth. Lips are undone in tan pigments topped with a whisper of opalescent gloss.

 NARS COSMETICS تطلق مجموعة ألوان ربيع 2015

تظهر مجموعة ألوان NARS لربيع 2015 تيلدا سوينتون في المشهد الثاني من السلسلة الموسمية  ‘Portraits by The Artist’ المؤلفة من أربعة مشاهد والتي ابتكرها المؤسس والمدير الإبداعي فرانسوا نارس. فالمشهد الثاني يصوّر إطلالةً طبيعية تتسم بالجرأة والبساطة وتبقى بعيدة كلّ البعد عن كلّ ما يتعلق بالحياد.

تعرض درجات ألوان البشرة الطبيعية في ظلّ التأثيرات الطيفية حالةً طبيعةً جديدةً. وتبدأ الإطلالة مع اللون الزهري البراق الآسر على الخدَيْن. وتمتد هذه التأثيرات شبه البارزة إلى العينَيْن، حيث يهيئ البيج الجريء الأجواء للألوان المحايدة اللماعة التي تمتاز بعمق واضح. أمّا الشفتَان فقد ازدانتا بألوان ترابية مع لمسةٍ من ملمع الشفاه المتقزح.

For more information about NARS spring collection, please visit narscosmetics.com